Att samarbeta med Git är inte endast trevligt och givande, det extra är hennes förmåga att stimulera oss att kunna beskriva vad vi menar, liksom hon öppnar en dörr i medvetande så vi kan beskriva våra tankar. Så hemsidan blir som vi tänkt utan att vi från början kunnat beskriva vad vi vill. ”TankeDekryptör” sagt i ett ord.

Denna egenskap i kombination med bred erfarenhet o proffsKunnande har gett oss den hemsida vi tänkte plus mycket extra.

Anna och Olle Meurling

Fysimera

Git är snabb och noggrann men framför allt är hon mycket kreativ och uppfinningsrik. Orden ”det går inte” finns inte i hennes vokabulär och hon tar sig an nya utmaningar och uppdrag med nyfikenhet och engagemang. Dessutom har hon en mycket välfylld verktygslåda som ständigt fylls på med det hon behöver för att kunna leverera sina tjänster med absolut högsta kvalitet. Summa summarum: Den som anlitar Digitala verkstaden kommer garanterat att bli nöjd!

Pia Juhlin Åstrand

Korta Jobb

Mitt samarbete med Git har pågått under många år och det har varit och är fantastiskt mycket bra. Från första version var jag supernöjd och sedan har sidan ändrats ett antal gånger och alltid blir det så bra. Git är så personlig i sitt sätt att kommunicera med mig. Hennes långa erfarenhet och kunskap gör att jag kan säga vad jag vill göra och sedan frågar Git och kommer gärna med synpunkter utifrån sin profession. Det känns så tryggt med Git och hon är guld värd.

Anne-Christine Arnebring

Vectis Development

Jag är supernöjd med min hemsida. Samarbetet med Git är personligt, hon är noggrann och ger inte upp innan allt är perfekt. Det känns tryggt och säkert med Git och hon förstår alltid vad jag vill. Hon finns alltid där när jag behöver support och hennes erfarenhet och kunskap lyser igenom allt hon gör.

Ulpu Mirjam Laitinen

Kreta Tema

Du är helt fantastisk. Så mycket vi har hunnit med att göra för min hemsida, kurser, youtube. Så grymt tacksam för att du finns vid min sida. Du har verkligen fått kläm på vad jag vill sprida i världen. 

Christina Grossi

Christina Grossi AB

Tack för att du lyckades skapa en ”levande” hemsida om mig och min kärlek till Yoga, Ett mer professionellt och samtidigt ärligt sätt kan man nog inte finna hos någon, och det sättet du arbetar fram informationen man önskar, ren, enkel och samtidigt vacker. Allt man kan önska sig har du skapat. Tusen Tack!

Alexander Lundström

Alexyogatouch

Git har känsla för hur man bygger en enkel men samtidigt snygg design. Hon jobbar självständigt och tänker själv men har samtidigt en bra dialog med mig som kund – hon ger och tar. Med Git blir det aldrig några ”långbänkar”, hon levererar!

Johnny Åstrand

Sveriges Yachtkonstruktörers Riksförening

Git är ytterst snabb och noggrann. Under 15 år har hon utformat, uppdaterat och städat våra webbplatser på ett otroligt professionellt sätt. Aldrig ett klagomål, trots ibland vaga idéer och mer eller mindre tokiga uppslag från oss. Git är dessutom fantastisk som bollplank.

Tomas Andrén

Neoteric Friskvårdsutbildning

Att samarbeta med Git är en fröjd! Hon är lyhörd, kommer med många bra idéer och är mycket kunnig. Jag är oerhört glad att hon hjälpte mig med att bygga min hemsida för jag är supernöjd! Mina kunder påpekar ofta vilken snygg hemsida jag har, vilket är Gits förtjänst.

Mikaela Skantz

Karriär och författarcoach, Mikaela Skantz

Git har haft ansvar och skött min hemsida under många år och hon har varit mycket noggrann, lyhörd, kunnig och kreativ. Jag kan verkligen rekommendera henne!

Lena Måndotter

Kameleont Production

Git built our website and eshop which we are really pleased with. It looks attractive and works easily and quickly. She is very knowledgeable, helpful and thorough with good ideas on how to improve our site.
Nikos Siragas

Nikos Siragas Wood Art

Git har varit en fantastisk hjälp och inspiration i skapandet av min hemsida. Hon har snabbt och effektivt utformat min sida enligt mina önskemål och även hjälpt mig att hålla min sida uppdaterad. Det är en stor glädje att samarbeta tillsammans med Git och jag rekommenderar henne varmt för dig som önskar skapa din unika hemsida.

Angela Johnsson

Dea Dóro AB - GoldenStarCode alternativa behandlingar